Sign in to follow this  
sotiris

400F & 400ERF strobe lights.

Recommended Posts

In my system (FSX Acc) strobe lights are absent on those two variants.

Any ideas of how to make them show ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I don't know if it could be related to this one since it appears to be the opposite problem.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

May want to double check. I thought they weren’t showing at first when I didn’t see the flash when in fact it is as described in the known issue above where they were steady on and will not flash off. 

Edited by Jetlinker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good evening Chris,

It seems that it was not fixed with the latest 747-400 update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, sotiris said:

Good evening Chris,

It seems that it was not fixed with the latest 747-400 update.

May want to submit a support ticket. In any event, the new forum is here in case you weren't already aware of it.

https://forum.pmdg.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Kevin.

9 hours ago, Captain Kevin said:

May want to submit a support ticket.

 

That means it works properly in your system ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, sotiris said:

Thanks Kevin.

That means it works properly in your system ?

It works fine on my computer, but then again, I'm running P3D V4 on this computer. This issue appears to be only limited to FSX, which is why I don't have this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this