PapaCharlieKilo

P3D v4.5 huge performance drop with Chaseplane

Recommended Posts

Posted (edited)

Dear fellow simmers,

I have just finished my new build (see signature).

Everything is working pretty well, though I might suffer from the mediocre performance some folks encounter with v4.5.
Anyway I am able to achieve 25-30 FPS in the 787's VC in heavy weather at LEBL with settings on the higher side, AS16, REX Skyforce and UT-live.
But as soon as I start ChasePlane my FPS drop to 3-5. This happens with both the new experimental update and the earlier non-experimental.

Has anyone else come across this problem and has eventually found a fix for it?

Thanks in advance,
Peter

Edited by PapaCharlieKilo
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Wow... support response with AT LEAST a comment or a "thanks we're looking into this" would be a minimum. Typical example of why payware should never use forum-based support model... Same issue here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the information, mea culpa, but still... I have seen the devs step in, occasionally. You'd think that performance impact issues would prompt a response, no? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now