Jump to content

Sign in to follow this  
jport1

FS2 Crew PMDG NGX Reboot won't open gauge

Recommended Posts

I have installed NGX reboot several times in the past and have always struggled with getting the gauges to work correctly other than 'black' background when opening any panel.  I did get them to work but I cannot recall what I had to do to get them to work.  I have

  1. made sure antivirus software was not blocking the gauge or configurator app.
  2. Antivirus turned off during installation
  3. made sure that windows firewall was not blocking the gauge or configurator app
  4. Made sure that FS2Crew was installed  to my P3D v4.5 drive and folder.
  5. made sure that the NGX panel has the FS2 window entries
    1. window21=FS2Crew Main Panel
    2. window22=FS2Crew Secondary Panel

[Window21]
size_mm=1069, 51
window_size= 0.5567, 0.0425
window_pos=0.00,0.05
visible=0
ident=1000
zorder=100
sizeable=1

[Window22]
size_mm=402, 639

  1. window_size= 0.2093, 0.5325

position=3
visible=0
ident=1001
zorder=105
sizeable=1
//FS2Crew windows

[Window21]
size_mm=1069, 51
window_size= 0.5567, 0.0425
window_pos=0.00,0.05
visible=0
ident=1000
zorder=100
sizeable=1
gauge00=FS2CrewNGXRB!FS2Crew_MainPanel, 0,0,1069,51
gauge01=FS2CrewNGXRB!FS2Crew_Audio, 20,20,5,5
gauge02=FS2CrewNGXRB!FS2Crew_VoiceMain, 10,10,5,5

[Window22]
size_mm=402, 639
window_size= 0.2093, 0.5325
position=3
visible=0
ident=1001
zorder=105
sizeable=1
gauge00=FS2CrewNGXRB!FS2Crew_SecondaryPanel, 0,0,402,639

//FS2Crew windows end

SYSTEM CHECK:

FS2Crew Gauge Present:        OK
PMDG 737 SP1D or Later Installed:    OK
PMDG 737 NGX Options.ini Present:    OK
Enable SDK Data BroadCast Entry:    OK
FS2Crew on Panel.cfg:            OK
Saved Data Integrity:            OK

5. Configurator run as administrator

6. I loaded NGX as a new load (not from a save scenario)

Brian I am at a complete loss of how to remedy this.  This is day 3 attempting to get the gauge to load and the black panels to not appear, to no avail.  I am a proud owner of several of your products and can't fly without them . . ..  so I am currently  . . . . grounded.  :  (

Thanks 

 

Joe

 

 


Joe Porter

ngxu_banner.png

Banner_FS2Crew_Beta_Tester.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind.  I figured it out.  I had to uninstall/reinstall the NGX.  Still putting everything back together but glad to have it working again.  I’ve been flying the TFDI 717 for some time with MCE.  

Thanks again!

Joe


Joe Porter

ngxu_banner.png

Banner_FS2Crew_Beta_Tester.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting, just sent you a ticket.  This fixed it for a while until I check the configurator and it said it was disable, I re-enabled and I am back to black panels . ..   Ticket sent with panel config file . . today.

Joe


Joe Porter

ngxu_banner.png

Banner_FS2Crew_Beta_Tester.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...