RFarmah

Taxi2Gate LFPG Scenery

Recommended Posts

I recently purchased LFPG from Taxi2Gate, and am noticing that any scenery locations that have a bridge or layers of textures for a hill or slope are see through from some angles. So it appears as is there is no bridge, when there is from another angle. I've noticed this when it comes to bridges on airfields with a few other airports, but none are as bad or unberable with Taxi2Gate's LFPG. I'll attach some photos for better understandings. Is there anything to do that can fix this issue, and I've determined that this is not an FTX or Orbx issue, so any guidance would be greatly appreciated. 

 

https://drive.google.com/drive/folders/1-S0XGdB8tHO8ADyeHYI5drMfdBMMmZK2?usp=sharing

 

Thanks,

Rajan F 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

What do you have your mesh setting set to in the graphics settings? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mesh setting is set to 51, which I believe is about half. 

 

Level of detail radius: Large

Mesh Complexity: 51

Mesh Resolution: 19

Texture Resolution: 1m

Water effects: Mid 2x

Scenery Complexity: Extremely Dense

Autogen Density: Very Dense

Special Effects: Medium

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try setting mesh resolution to 5 or higher. Let me know if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mesh resolution is already above 5, as I have it at 19. Did you mean another setting?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, I just tested setting all of the mesh settings to max, and the problem still persists. I've also experimented with reordering the priority in the add-on scenery section of the settings, but that did not solve the problem either, so I set it back to how the installer did so. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Have you checked that you did not have a previous LFPG scenery installed ? Otherwise your best luck would be to directly contact the developper.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have never installed any other scenery for the area, and I have tried contacting the developer for a few months now, but no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you use ORBX Vectors ? Make sure to disable LFPG in AEC.

Check out if you have any AFCADs or anything installed. Otherwise, I think a full uninstall / reinstall is in order.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After some more testing and research, it looks like maxing our the mesh settings improved the looks, as the textures appear to be more present and “natural” with minimal gaps. The key I believe is that textures settings for mesh and mesh resolution must be maxed, as setting it to even one below max brings the issue back. So as of now, I’m experimenting long haul flights with these new mesh settings, and fingers crossed this is a permanent solution. Thanks all for the helps and support and I shall post back with any updates!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now