Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bobbyjack

In Need of some Vista help

Recommended Posts

Hi Guys,A bit off topic I know, but I'm pulling my hair out over this one, and now have real time constraints.... PLEASE, can anyone help me... I'm getting pretty desperate!I'm trying to use the inbuilt Backup utility in Vista Business (same as Ultimate) to backup data files across several PCs on a network.Although ALL PC are setup to share their files, and do so, perfectly well, and quite happily, outside of the 'Backup' regime, I just can't make the backup work. I'm not trying to do a complete 'My Computer' - just files & folders. I get as far as selecting the network location ok, but when I select it, I'm then asked for that PCs 'user name & password'. Well, for a start, the network is setup WITHOUT passwords (the middle option on the relevant menu), but it insists on having them. If I do enter the user & password info, I then get an error message stating that the network drive is not mapped and security ID is not setup. Well, I've tried it with and without the network drive being 'mapped', and I've no blinkin idea what 'security ID' is.I've even been out and spent a small fortune a a Vista book that's bigger than my bloomin 'Yellow Pages', but can find absolutely no reference to this.I just can't see where I'm going wrong.If anyone can shed any light on this, i'd be most grateful.


Windows 10 (x64) - X-Plane 11 - M/B: Asus ROG Maximus IX Hero - CPU: i7 7700k (@5.0GHz) - RAM: 32Gb Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3200MHz - Video: GTX1080ti - Cooling: Custom water loop (EK 140 Revo D5 pump/res combo, EK EVO CPU block, EK XE360 Rad)

Share this post


Link to post

Thanks for that. Looked promising, so spent a while trudging through it but sadly, found nothing of any help.


Windows 10 (x64) - X-Plane 11 - M/B: Asus ROG Maximus IX Hero - CPU: i7 7700k (@5.0GHz) - RAM: 32Gb Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3200MHz - Video: GTX1080ti - Cooling: Custom water loop (EK 140 Revo D5 pump/res combo, EK EVO CPU block, EK XE360 Rad)

Share this post


Link to post

Some things to think about.Vista security is very tight. Are all the computers on the network Vista. Is your network set up as a WORKGROUP or DOMAIN. Rules are different. I believe Vista wants passwords because of UAC,which can be turned off. You may know all that already. Bob


Bob

i5, 16 GB ram, GTX 960, FS on SSD, Windows 10 64 bit, home built works anyway.

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    14%
    $3,635.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...