ErikGRSBK

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    I belong to both VATSIM & IVAO
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

198 profile views
  1. ErikGRSBK

    PMDG 748 LN:1 ERR AT

    Thanks Robert! 😄
  2. ErikGRSBK

    PMDG 748 LN:1 ERR AT

    //SOLVED\\ Reinstalling the AIRAC 1810 and once again deleting the ARP_RWY.dat did the trick
  3. ErikGRSBK

    PMDG 748 LN:1 ERR AT

    Okay, I'll do that. Error when entering DEST is the same, LN:1 ERR at and no STARS. PANC used
  4. ErikGRSBK

    PMDG 748 LN:1 ERR AT

    Did that, now there is no error when entering the DEPT, but it's still there when entering the DEST 😞 Going to try a reinstall of the -400 and -8
  5. ErikGRSBK

    PMDG 748 LN:1 ERR AT

    Goodday, Purchased the 744 and 748 this afternoon. Excellent aircraft from the looks. But, I have a problem with the CDU. Whenever I enter the ORIGIN (for example EHAM), the scratchpad shows LN:1 ERR AT. There aren't any SID/STARS on whatever airport. AIRAC 1810 installed. LN1 ERR AT by Erik Schlijper, on Flickr SID STAR by Erik Schlijper, on Flickr
  6. ErikGRSBK

    Ortho4XP for FSX/P3D

    Outstanding work! Just made a test tile for the southern part of the Netherlands. And I'm very enthusiastic about this! Looking forward to the point at witch autogen is/can be added
  7. Goodday, I just reinstalled my Dash 8 and my FS2Crew, all without problems. When I'm in the Vc of my Dash 8, I press my key combination for the main panel. Loads up normally. But then when I press the CFG button to configure a headset, it says HS: NO SUCH DEVICE and I cant select as there are no headsets seen by FS2crew. Also, when i want to proceed in the CFG menu I get black display (FS2Crew main panel) Windows 10 sees my headset, ive tried to unplug-plug it. Greetings, Erik Schlijper
  8. Hello, Today I bought the Phenom 100 together with the navigraph expansion pack for P3Dv4. However, they are not working for me. I reinstalled them couple of times. First installing the Phenom 100 and then the navigraph pack. But i get greyed out buttons on the PROC page. http://prntscr.com/hnf2x9 What should I do? Gave full control permission to my Lockheed Martin and all its subfolders... It also says that the NAVIGATION expires in 2014...while I updated it with AIRAC 1713... http://prntscr.com/hnfed5 Greetings,
  9. ErikGRSBK

    CTD after adding IVAO MTL to simobjects.cfg

    Replacing Required=True with Required=False has fixed the issue! Thank you very much!
  10. ErikGRSBK

    CTD after adding IVAO MTL to simobjects.cfg

    Will set the required tab to false just shortly. Thanks for the link
  11. Hello fellow aviators, Yesterday I had to reinstall my P3DV4 due to a issue with windows update, this topic is not about that update. I've reinstalled IVAO and the MTL with it, however, when I add the following lines to the simobjects.cfg P3D crashes and startup with a ntdll.dll error: [Entry.10] Title=IVAO MTL Path=SimObjects\IVAO_MTL Required=True Active=True Does anyone know how to solve this issue? Regards, Erik Schlijper
  12. Hello, I still recieve a CTD in the C172SP G1000 edition. It always happens right after takeoff. I've set my DLL.XML in %programdata% like this: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll"> <Descr>AceXML Document</Descr> <Filename>dll.xml</Filename> <Launch.Addon> <Name>PMDG_Interface</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>PMDG\DLLs\PMDG_Interface.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>RAASPRO</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>PMDG_HUD_interface</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>WebSimXML</Name> <Disabled>True</Disabled> <Path>.\WebSimBrowser\2.1\64\WebSimXML.dll</Path> </Launch.Addon> </SimBase.Document> The DLL.XML in appdata is: <?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?> <SimBase.Document Type="Launch" version="1,0"> <Descr>Launch</Descr> <Filename>dll.xml</Filename> <Disabled>False</Disabled> <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad> <Launch.Addon> <Name>FSUIPC 4</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>Modules\FSUIPC4.dll</Path> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>FSUIPC 5</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>Modules\FSUIPC5.dll</Path> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>PMDG HUD interface</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>as_connect</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>as_srv\as_connect_64.dll</Path> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>CMeteoXml</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>.\CMeteoXml.dll</Path> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>Carenavigraph</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>.\Carenavigraph.dll</Path> </Launch.Addon> </SimBase.Document> Hoping that someone can help me. Greetings,
  13. ErikGRSBK

    P3D V4.1 Massive FPS drop

    What does those terms stand for and where can I find them in the Nvidia Inspector?
  14. ErikGRSBK

    P3D V4.1 Massive FPS drop

    Deleting the .CFG has seemed to fix it! Thank you so much!
  15. ErikGRSBK

    P3D V4.1 Massive FPS drop

    Not yet. I tought when I loaded a new PTA preset the CFG gets remade. I will try it right away!