Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jonss1948

Ghost Panels

Recommended Posts

The following is not a huge problem but it's annoying, nonetheless. Bottom Line, sometimes I get what I would describe as a 'ghost panel' when I put the mouse cursor in certain areas of the 747-400 panel ie: I might be tooling about on the MCP and half the screen reveals the OHD panel. Moving the cursor to another area corrects this immediately but it peeves me. Is it a setting or summat? Or is it my old 5900XT feeling the strain? It happens in the LD767 as well but not in the 737-800, curiously. Anyone?Jon

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

This is an NVidia issue that occurs when you're running FS in Window Mode but Maximized. There's a workaround that's simple enough:Make your window "normal" and then extend it so it covers the entire screen width/height and those will go away!

Share this post


Link to post

Haha,Thanks Lefteris, I've had this problem nagging me forever and never thought about this simple solution!Remco

Share this post


Link to post

>This is an NVidia issue that occurs when you're running FS in>Window Mode but Maximized. There's a workaround that's simple>enough:>>Make your window "normal" and then extend it so it covers the>entire screen width/height and those will go away!>Where and how does one extend the window?Waldo

Share this post


Link to post

Thanks very much, Lefteris for this very simple solution. I'll need to remember this when I replace my aging 5900xt. Assuming, of course, that I'll still be able to locate an AGP 8x ATI card.Jon

Share this post


Link to post

I've actually seen it happen with the window non-maximized too now. It has to do with having certain AA modes enabled while in windowed mode.I've reported the issue to Nvidia as of like a month ago, we'll see if they fix it though.

Share this post


Link to post

This is precisely one of the two main issues I have developed recently. Was there ever a solution to this item?I posted about a second visual issue on the forum recently that is most perplexing. Appreciate any replies, thanks!Jonathan

Share this post


Link to post

No, it was never fixed as far as I know.

Share this post


Link to post