Sign in to follow this  
CaptKornDog

Cannot see other aircraft...

Recommended Posts

Hi all,Ever since I've installed WinXP Home SP2 (about 3 days ago), I've had this issue. Whenever I open SBRelay and SB 2.3 for FS9 and connect to VATSIM, I connect just fine. However, after about 30 seconds, I get a message in FS saying "SquawkBox has left the server..." and all of the aircraft around me disappear. Apparently I'm still connected to VATSIM because controllers can still see me but after that first 30 seconds, I can no longer see any other traffic (which is getting to be quite annoying). I've just reinstalled DirectX with no apparent affect. Can anyone please help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I still have the firewall on, but when i opened the UDP port on 6809, it started working perfectly. Make sure you open both the TCP and UDP ports on port 6809.Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please explain how to open the TCP and UDP portsto 6809?Obviously, I'm still learnin'Thanks,Slugger

Share this post


Link to post
Share on other sites

I actually put my router in DMZ mode, which means that all ports will be forwarded to my computer, and I still have this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this