Sign in to follow this  
trimwheel

CTD's after takeoff

Recommended Posts

Hey guys,Three of my last four flights have ended with a CTD. They occured at exactly the same time, after takeoff when requesting FLAPS. I skipped this step once and no CTD occured.I re-installed FS2C after the second occurence. I have update 1 and 2 installed.I have the 800/900 upgrade with the 600/700 PMDG VC patch installed.Aircraft used was the 600/700 series.Two occurenses where on Vatsim, one offline,First time using FS2C with a new system. No problems previously.Using CH Throttle Quad to set flaps when using other aircraft.Looking for suggestions.Thanks for a wonderful addon, looking forward to the next release.cheersGreg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Greg,I already sent you an email on this.Uninstall FSINN if you have it installed.FSINN conflicts with FS2Crew (and the LevelD 767 apparently).The authors of FSINN are aware of the issue, and they're working on a solution.Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOWGreat service man :-)This post was up for what, 15 minutes.I'll give that a try Bryan.ThanksGreg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this