Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest FrancoisH

[MD11-FS9 v1.20] Climbing to G/S

Recommended Posts

Hello there,The climb to G/S issue still here, I will describe my 100% reproductible way to get this issue :

  • Intercept any LLZ localizer at 27nm, with altitude below the 10.000ft with APP mode.
  • Start a descent below GS at 1000ft/min to 4000ft, using V/S, FPA or Idle descent mode.
  • Your plane will climb to GS as soon as you start receiving signal.

This issue happens on any FS Airport with any other mode than profile one to manage descent and you are not receiving G/S signal yet.Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Francois,After installing the update, did you restart your computer ?I also had this trouble but after resetting the PC everything runs fine.PS : Did you get your PM ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter,Sure, i installed the patch just before going into my bed... So I put power off...But it still do that, I tested many times. I repeat it is about FS9 version, did not made this test with the FSX one.P.S. Sorry, yes I got your PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,I can confirm this. Still there.Also pitch oscillations with *2 rate when weather updates (FSMeteo + FS9).Rgs \\ PerttuPS. Still INCREDIBLE addon!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed a common pattern where this is occuring. It seems to occur when you engage APP/LAND BEFORE you've received the G/S signal. However if you have received the G/S signal before pressing APP/LAND then all is well.....if you MUST intercept the localiser and you have no G/S signal i suggest using the LOC ONLY option on the NAVRAD page until you receive the G/S signal and then you can use APP/LAND. Im sure PMDG has noticed this pattern as well and are working on it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys, we're looking into this and have a decent idea of what the problem is now...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also can confirm this ...Today, i have flown from LFPG to ENBR to test 1.20 update. The aircraft climbed to G/S when it has received signal.

Share this post


Link to post
Share on other sites