Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VPA481

Gauges become black

Recommended Posts

Hi everyone,I've been a happy user with my FS2004 for some thousand hours, and I suddenly have a problem: a/c gauges besome black.Happened with my PMDG MD11 and B1900.FS is still running but gauges go black every 8 minutes . When it turns mad, I reload the a/c and everything is back up running, then black gauges after 8 minutes etc...Yes It does it EVERY 8 minutes ?!!?I use XP, dual core E6600 2 Gigs of RAM (my config is 2 year old or so without recent modification.)I did not install anything new for ages, except windows updates.Any idea ? It drives me crazy :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

That's the security check failing and you would need to contact PMDG support for help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe buy the aircraft? :( If you did buy it, I'd contact PMDG directly, as youll get people like me commenting :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
They'll tell you to re-register it, if you've bought it that is... :(
If the validation fails on the Md11 according to the PMDG site you will see Blue X's on the displays.On the 747 the displays will go out after 1 minuteDont know about the B1900 http://forums1.avsim.net/index.php?showtopic=247313There is too much finger pointing guys :( and it is getting more and more frequent on this site Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites