Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kiwikat

CTD's?

Recommended Posts

Anyone else getting random CTD's when loading this plane? It gets frustrating having to restart FSX 3 times to finally get it loaded right.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Not a one yet even after several VATSIM flights with this bird...hope you're able to solve the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if it has more to do with the RXP GNS430 I've got installed in it?The Carenado 430 is unusable IMHO, so the RXP gauge is a must.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I wonder if it has more to do with the RXP GNS430 I've got installed in it?The Carenado 430 is unusable IMHO, so the RXP gauge is a must.
Hmmm...I did try to load my RXP into this panel but had weird graphical problems, so reverted back to the stock one. No CTDs but never got it off of the ground due to the graphics glitch. I'm waiting for other to offer a RXP panel mod that avoids this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How are you loading it up?My method, via FS9, has always been:1. Load default flight (the trike) from Free Flight. Select your airport and load FSX.2. Upon loading you can then select the C208.3. If you so choose, you can save a FSX flight now (ie: if you want cold and dark). Then, if you want to load again, after step 1, load the saved flight.Other than that, I'm not too sure. Maybe try a non RXP mod and compare?

Share this post


Link to post
Share on other sites