Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Walouigi

Land instead of water

Recommended Posts

Hi All,

I was wondering if any one can help,

I just realized that all my water are in the Caribbean area, is now land. actually most of it.

Now I don't remember witch scenery I installed last, since I had this problem, as I just did a flight in the Carib.

In FSCommander I see it is suppose to be water. Now is there a way to restore what I had, or do I have to re-install FSX.

I hope this is not the answer, as I have lots of add-ons. Is it a problem with a file, or scenery.cfg or something else.

Thanks for any help

Regards

Hani

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delete the contents your shader folder and let FSX rebuild it.

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mark,

Thank you for getting back to me, can you please tell me where that shader folder is, is it the main FS or else.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this issue with UTX in the past, a simple disable / re-enable the UTX region fixed it. If you don't own UTX, disregard :)

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you use UTX, try the fix Morten suggested.

If by any chance you use the PW v.5 scenery, you might also want to try the solution suggested here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

Thank you for getting back to me,I actually did remove the UTX and re-installed it, and I think that solved the problem, I did not have PW scenery, and went to install and all seems back to normal now. However the other problem is a big hanger in TNCM instead of Flytampa gate. what am I doing wrong.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All just wanted to tell you, that I solved my land issues, by removing UTX and re-install TNCM . The minute I install UTX, I get the problem. So for now it is OFF.
Thanks so much for your help.
Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this problem, I went into the UTX set up program and clicked on everything and clicked Active, when I checked back on FSX, everything was back to normal, water around Gibraltar, just as its supposed to be!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...