Sign in to follow this  
nicksort

size of pic for posting

Recommended Posts

I have been trying to post a pic in a forum but to no avail.

There are no instructions on Size of pic anywhere that I could find.

I have tried different sizes but no go as of yet.

 

Anyone have the size limit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Thank you, I did not see that post.

Also the link for the tutorial is dead

Share this post


Link to post
Share on other sites

You know I have been doing this exactly as it stated over and over in the screen shot forum and still it is not uploading. The only thing I am now wondering is there a standard post requirement total on Avsim that must be achieved before I can upload?

In case you are wondering I am using Photobucket and yes I am using the copy IMG function to populate the AVsim popup window asking me to paste the URL of the photo!

 

I am lost 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You know I have been doing this exactly as it stated over and over in the screen shot forum and still it is not uploading. The only thing I am now wondering is there a standard post requirement total on Avsim that must be achieved before I can upload?

In case you are wondering I am using Photobucket and yes I am using the copy IMG function to populate the AVsim popup window asking me to paste the URL of the photo!

 

There is no "member for x days limitation" for copying and pasting image URL's. There is for signature images however (10 days).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom, thank you again, It must be at my end.

 

Could it be a pic format issue, I have been try ".jpg"

Or could it be length of name?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Richard I tried tinypic and still the same results, no upload when I paste the link in the URL window.

This is so odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Richard I tried tinypic and still the same results, no upload when I paste the link in the URL window.

This is so odd.

 
 
 
Hold on show you how to do it
 
Yes that is my new corvette stingray  :)
 

2n6z1wx.jpg

 

 

smzzvk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that worked, I wonder why it did not work using the upload box going thru AVSIM.

 

Thank you I will try in the Screen shot forum now.

Thank you Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

You cannot "upload" images anymore.  Only embed them as shown by Rich above.  Thanks Rich for the explanation.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this