Sign in to follow this  
vc10man

Main Button Inop

Recommended Posts

Hi Bryan

 

Downloaded the latest version today after your H/Up. Have configured Main Button and Secondary Button for my joystick correctly. Have selected the right option in the Airbus A318/319 Configurator, i.e. Button.

 

Then ran the PF from the Main Panel. It counts down as per script -30 to Before Start. All Sec Button inputs work ok, i.e.Load Sheet, FA pax loaded, etc, but when I press Main Button for the Before Start Procedure at zero countdown, nothing happens. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Bryan

 

I know that you most probably are tried up with the forthcoming 777 project, but if you do have a spare moment, can you kindly look into this?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Then ran the PF from the Main Panel. It counts down as per script -30 to Before Start. All Sec Button inputs work ok, i.e.Load Sheet, FA pax loaded, etc, but when I press Main Button for the Before Start Procedure at zero countdown, nothing happens. Any ideas?

 

Not much changed for the A318/A319.

 

Did it work previously to the update?

 

Try re-assigning the Main Button to something other key... maybe you have a conflict.

 

I use the "C" key.

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bryan

 

A very busy, busy man that you are with your T7 project, I really do appreciate your time to respond.

 

No, prior to Version 2.0, I had not got the Airbus A320/A321 Extended out of the hangar, so as such even though I bought the Button version from FS2Crew never utilised it. It was only when the A318/319 came out which I cannot stop flying, that I decided to install your add-on.

 

Will try your suggestion. The odd bit is that I have the same joystick Button 3 assigned for the other FS2Crew add-ons as the Main Button, and it works fine, but I will try your suggestion.

 

EDIT: Just tried that suggestion of assigning to 'C' button---same result, Main Button still inop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


A very busy, busy man that you are with your T7 project, I really do appreciate your time to respond.
 
No, prior to Version 2.0, I had not got the Airbus A320/A321 Extended out of the hangar, so as such even though I bought the Button version from FS2Crew never utilised it. It was only when the A318/319 came out which I cannot stop flying, that I decided to install your add-on.
 
Will try your suggestion. The odd bit is that I have the same joystick Button 3 assigned for the other FS2Crew add-ons as the Main Button, and it works fine, but I will try your suggestion.
 
EDIT: Just tried that suggestion of assigning to 'C' button---same result, Main Button still inop.

 

Rick,

 

Pls send me a Support Ticket at www.fs2crew.com

 

I'll help you via a Remote Desktop.

 

You sure you have Button Control and not Voice Control running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bryan

 

No. I'm a big fan of the Button versions for most of the add-ons I've bought from FS2Crew, so,am more than 110% sure it is a Button version that I have for the Airbus X Series.

 

Will do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:

 

We solved this. 

 

Problem was user did not have the buttons assigned properly as described in the manual.

 

It happens to the best of us  B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this