Jump to content

Sign in to follow this  
Michael Moe

error trying to save flight in 2.5

Recommended Posts

Hi,

 

I am getting this one trying to save a flight from the menu

 

Anyone Else ?

 

Faulting application name: Prepar3D.exe, version: 2.5.12942.0, time stamp: 0x54d283cc
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.18409, time stamp: 0x53159a86
Exception code: 0xe0434352
Fault offset: 0x0000c42d
Faulting process id: 0xd54
Faulting application start time: 0x01d048601e12041d
Faulting application path: P:\P3DV2\Prepar3D.exe
Faulting module path: C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
Report Id: e44000af-b453-11e4-a65d-6c71d99491df
 
 
Thanks
Michael Moe

Share this post


Link to post

 

Hi,

 

I am getting this one trying to save a flight from the menu

 

Anyone Else ?

 

Faulting application name: Prepar3D.exe, version: 2.5.12942.0, time stamp: 0x54d283cc
Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.18409, time stamp: 0x53159a86
Exception code: 0xe0434352
Fault offset: 0x0000c42d
Faulting process id: 0xd54
Faulting application start time: 0x01d048601e12041d
Faulting application path: P:\P3DV2\Prepar3D.exe
Faulting module path: C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
Report Id: e44000af-b453-11e4-a65d-6c71d99491df
 
 
Thanks
Michael Moe

 

 

tried with and without any controls and same result in the PMDG 777LR/Default startup

 

Michael Moe

Share this post


Link to post

This happened to me and finally I found the cause which was a corrupt addon aircraft.cfg file (the [fltsim.n] sequencing was wrong).

Share this post


Link to post

This happened to me and finally I found the cause which was a corrupt addon aircraft.cfg file (the [fltsim.n] sequencing was wrong).

? thanks but what ? :-)

 

It happens with every aircraft

 

Michael Moe

This happened to me and finally I found the cause which was a corrupt addon aircraft.cfg file (the [fltsim.n] sequencing was wrong).

 

 

Holy crap you might be right . There was something wrong during the 777-300 Air Canada livery so i just checked the aircraft.cfg and there was a blank section in the button starting all over with "1 " thanks . 

 

How on earth would you suspect such a little miscoding ?

 

Michael Moe

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...