Sign in to follow this  
rcladin

Problem validating P3D version of NGX and no liveries showing up either

Recommended Posts

Just purchased/downloaded/installed the NGX for P3D but upon selection of the aircraft and enter my activation code (provided via email)

 

i get an error message that says:

 

Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence.

 

Appears the plane loads up but nothing is usable no click points.

 

**

 

I've downloaded using the operations centre several liveries under the P3D NGX category, but nothing is showing up.

 

thought i'd try here first - i'm off to generate ticket for further support/advice

 

cheers

 

r clading

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

PMDG like every one to sign all posts with their full names.

 

Do you have all the simconnect versions installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks got this fixed with the help of the support ticket, thanks all is good now, gonna try her out for real now

 

Yes i have 4 version of simconnect installed and run ASN networked via SP1 simconnent

 

looks good so far

 

cheers

 

r clading

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


r clading

 

Full names. First and last. Without it, I can't head into the store to see if I can investigate issues on our end. There are also reasons in the pinned threads about the forum rules. If you would prefer not to use your full name, you can always stick to the support system, as you did earlier.

 

Glad you have it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this