Sign in to follow this  
TheRobGP

All Addons not initializing or showing in Addon Bar

Recommended Posts

Hello Together! :)

I've got a huge Problem for a few weeks. Every Aircraft-Addon I install doesn't seem to work. I can't even find them in the Addon bar and it's not asking for permission when I startup FSX:SE. 

 

I think it's a SDK or SimConnect issue because the Aircraft isn't initializing at all, as you can see in this picture:

 

fsx2015-06-0210-12-40kgag7.jpg

 

I already reinstalled it and cleaned the registry, even using the normal FSX:MS, it doesn't work anymore. I also installed the SDK for FSX:SE on FSX\SDK\Core Utilities Kit\SimConnect SDK\LegacyInterfaces.

 

I really don't know any solution anymore. Could you help me?

Best Regards!

 

Robert

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

For  a few weeks  cant  see how  this  works  you mean it  works one  day  and  doesn't  work  the next,  seems  that you say  you got  a huge problem  for  a few weeks?

 

Could be  your dd.xml has been corrupted if  you managed a back up of  your ddl,xml just a matter of  copying  and pasting  it  back to your original one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

if your you installed fdst  or  asn  they have put  back up ddl.xml in the data/roaming  folder(its the same folder  where your fsx.cfg resides in if  you didn't know already)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this