Sign in to follow this  
Raphael_Chacon

Learjet 35A - Low Resolution Lighting

Recommended Posts

Hello Captains,

 

 

Im use to check these kind of errors, but until now, i ran our of ideas to fix it.

 

Recently, i updated P3DV3  to P3DV3.1 by installing the Client only.    After that y updated LJV1.9 to V2.0, turned on the Sim and went to fly rightaway...

 

 

 

Before doing that, i had this lighting appearance:

 

1c6f993bfb423829cb40e4ae08dd3f43.jpg

 

 

After those updates i see kind of balls  like dragon ball Z :P   :

 

18c2b7111246aee00015b7b889288493.jpg

 

Any clues to solve it?

 

Anyone with same issue?

 

 

Thanks in advance for support,

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I reviewed the Nvidia Settings, checked the Inspector config as well, revised the P3D grapphic settings and tweaks....

 

I think that the other option is to update the Nvidia drivers and see...  :fool:

 

Any help will be appreciated... :Cuppa:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

The last NVidia-drivers are set - "361.43-notebook-win8-win7-64bit-international-whql".

Same problem. :sad:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are aware of this "Laser Light" situation, and are looking into correcting it. For whatever reason it only effects those using P3D v3 or v3.1. Any other platform and the lights work correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohh, Thaks for answer.

 

I first though it was something related to Driver, then related to Repaints, but.....  ran out of ideas after testing and testing.

 

I got to say that i had V3.0(The original version) and it worked fine,  after instaling V3.1(Client only method - Not full install), i got this error.

 

For the while, will wait for update.

 

annnnndddd:    Some pictures for you - IVAo IFR Tour 2016 Leg1:

 

4349d82ac889653d741aac6db66fa9f7.jpg

 

317cfbae2e90a64885078fb01bb7c5ef.jpg

 

0108b2e1c259084680f0c1af474ea2b2.jpg

 

 

Hey Jeff!!!!  Love this paint!!....  Cant imagine why you first though about delaying this one  :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Matt,

 

And probably helpfull to everyone,  if i roll back to P3D V3.0, i have lights back to normal....I think i will stick to V3.0 for now...

 

Remember i just installed the client 3.1, then rolled back to V3.0 by installing that client, not full P3d instalation   :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like Lockheed is having a lot of trouble with the particles system...

 

v2.4: Bug with particles where ground interaction wasn't at the right altitude;

v3.0: Bug with particle textures placed in the Lights section;

v3.1; Bug with particle sizes placed in the Lights section

 

Can't tell you what a mess it makes for us visual effects, developers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this