Sign in to follow this  
jcomm

How can I get Steve's default "profile" ?

Recommended Posts

I am on 2.11, and when I go to the "Profiles" menu, the popup window opens waiting for me to show the folder where the Fixer profiles are stores, which I don't make the slightest idea where...

 

I remember having used a default profile by Steve in a previous version, which I would like to use for a start - where can I find it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


I remember having used a default profile by Steve in a previous version, which I would like to use for a start - where can I find it ?

I just checked my DX10 fixer (also 2.11), and you're right, I can't see it either. I shall investigate!


 

 


I remember having used a default profile by Steve in a previous version, which I would like to use for a start - where can I find it ?

In fact my default DX10 fixer folder is missing a lot of files comparing it to a back up. It just contains an .ini file.

 

I'm going to uninstall and re-install. I'll let you know how I get on.


 

 


I remember having used a default profile by Steve in a previous version, which I would like to use for a start - where can I find it ?

That did the trick. You have to do a complete uninstall from the control panel though. Also, I hope you still have the original link Fastspring sent you. It only took 2 mins tops.

 

I have to thank you for bringing this to my attention, would never have noticed otherwise.

 

Best of luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you too, I wasn't aware of this problem.

 

Will try the re-install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was a small issue with the original 2.11 where it didnt set the profile directory correctly. The latest 2.11 build on fastspring has a fix for this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx Steve,

 

I will not install the Fastspring version because I have instaled the flightsimstore ( I have both :-) ) and it is working OK, and I finally found where the folder was ( Public Documents )....

 

Maybe for the next update.

 

Ah!  I completely disabled all shadows :-)  Contrarily to the usual simmer, I don't need them, and I believe I was able to get a few more FPS, precious when using my PMDG 777 and ASN in denser weather scenarios ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this