Jump to content

Sign in to follow this  
bartgast

Problem I can't really explain

Recommended Posts

Hello,

 

I have a problem with the 777 being unable to fly. The screens only update every 2-3 seconds. This problem occurs at any random moment but only while in the air

When the problem happens this shows up in the log

 

readPrecipData: Previous cycle not finished.
Aircraft update lock is stuck at 56; unlocking
Aircraft update lock is stuck at 56; unlocking
Aircraft update lock is stuck at 56; unlocking
 
I hope you can help me with this problem,
 
Bart Stoop

Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


I hope you can help me with this problem,

 

Are you running ASN or AS2016 while using the sim? If so, try a flight without it to see how it goes.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you running ASN or AS2016 while using the sim? If so, try a flight without it to see how it goes.

I will try one without ASN and keep you updated, thanks!


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are using P3D do you have run as administrator set for all the exe's and also you need to add all the exes to the windows defender exempt list if running win8 or win10. This is my guess for what may be causing it. - David Lee

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are using P3D do you have run as administrator set for all the exe's and also you need to add all the exes to the windows defender exempt list if running win8 or win10. This is my guess for what may be causing it. - David Lee

 You mean everything that's running with or in P3D? I have EZDok, ASN and P3D all running with administrator. I always disable Windows Defender and have all the folders and executables for flightsim exlcuded.


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just finished my flight from EDDM to EGCC without ASN and didn't have a single problem. So we can safely say that ASN is the cause of this. 

I do have one question: Why am I the only one with this problem?


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not mention what sort of system and set up you have? If ASN is the cause there is something very wrong with one or the other.

 

David Jones

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not mention what sort of system and set up you have? If ASN is the cause there is something very wrong with one or the other.

 

David Jones

 

I have a GTX 960 2GB, I5 4690K @3.5GHz, 16GB DDR 3 Ram, GigaByte H81M, 1TB HDD and a 650 Watt PSU running Windows 10 64 Bit. I use a Saitek Pro flight Yoke with throttles and a Microsoft Sidewinder Precision 2 for the rudders. If there is any more you would like to know i will tell you.


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a GTX 960 2GB, I5 4690K @3.5GHz, 16GB DDR 3 Ram, GigaByte H81M, 1TB HDD and a 650 Watt PSU running Windows 10 64 Bit. I use a Saitek Pro flight Yoke with throttles and a Microsoft Sidewinder Precision 2 for the rudders. If there is any more you would like to know i will tell you.

 

I'd bring this up to HiFi. They'd want to know if it's an issue, or, if it's more related to your specific installation, then they'd probably better be able to help.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd bring this up to HiFi. They'd want to know if it's an issue, or, if it's more related to your specific installation, then they'd probably better be able to help.

 Ok wilco, thanks!


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I've got an update on the problem. I spent my weekend reinstalling my sim and the problem seems to be solved now!  :dance:

Thanks for all the help and suggestions! 


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys,

 

Another update, the problem appeared again when using the built in P3D weather without having ASN installed. So is this a PMDG problem now?


Bart Stoop

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have never heard of this issue, Do you have screenshots?


Jude Bradley
Beech Baron: Uh, ATC, verify you want me to taxi in front of the 747?
ATC: Yeah, it's OK. He's not hungry.

X-Plane 11 and P3D v4

System specs: Windows 10  Pro 64-bit, i7-4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5, RTX-2070, 32GB RAM  1X 1TB M2 for X-Plane 11, 1x 500GB SSD for P3Dv4, 1x256GB SSD for OS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


So is this a PMDG problem now?

 

Apart from this post, I've never heard of it, so I highly doubt it.

 

Full names in the forum please.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even if you don't start the ASN program it's module still gets loaded in both the exe.xml and dll.xml. If you suspect that I would go ahead and uninstall it and make sure the 2 entries are removed.


Steve McNitt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...