Sign in to follow this  
gavin boothroyd1

Autopilot disconnect no sound

Recommended Posts

Hi all,

 

When I disconnect the autopilot I love the sound of the wailer, one of the things I love about flying! I noticed on several occasions ( not all ) that I would go to disconnect the autopilot via my x52 joystick or clicking the button on the control column in the PMDG 777 and just get a little click and autopilot disconnect as should be on the EICAS display. No wailer. I did look through the settings in the CDU and wailer is selected. Even went into the PMDG operation center and under the 777 settings wailer was set for all installed liveries... This might be a silly question with an obvious answer but what can I do, or what havent I done?

 

Gavin B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Full names on all post in the PMDG forums, Gavin.

 

Are you missing any other cockpit sounds? Make sure your sound device in the FMC PMDG Options is same thing as the simulator platform you are using.  For example, selecting 5.1 sound when you only have stereo can cause some sounds to disappear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This might be a silly question with an obvious answer but what can I do, or what havent I done?

 

Check your Win and sim settings to ensure that you have a sound device selected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this