Sign in to follow this  
BartZ

Citation X 2.0 PFD/MFD problem. Please help

Recommended Posts

Hi,

 

I have just installed Citation X 2.0. I am running Win7 64bit and FSX-SE. The engines are running, avionics switch is on, plane is in hot config but all MFD's and PFD's are blank. All 5 screens. 

Has this been a problem for anyone else?

 

Thank you for your help,

Bart 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Go to our forums, register and login for solution. We do NOT do product support at Avsim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ron. You have helped me quite a bit before, so thank you for that.

 

Sorry I did not realise I was not supposed to post this here. But I went to the forums on Flight1. 

I registered a similar query with B200 but do not see any links to Citation X 2.0. 

I also tried to get support on the Mustang but I get a message that I do not have "sufficient permissions" to do so.

I am getting desperate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In order to get Mustang support you must register as a Mustang owner here: http://mustang.flight1.net/forums/how-to-register-for-licensed-support_topic174.html and ask your question in the dedicated Mustang forum here: http://mustang.flight1.net/.  The same is true of the B200 where you can see the dedicated forum on the main support page along with instructions for registration.

 

DJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eaglesoft Support Forums are linked from all of our included documentation. This is not a F1Product and they don't support it. :wink:

 

You are in our forums so respond there please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this