Sign in to follow this  
BrendanMan33

Lag Spikes

Recommended Posts

I just installed the Hifi Tech ASCA and AS16 and I want to say that it is not related to the issue I am having but it seems that in less than 2 minute intervals I will experience a lag spike (lasting anywhere from 3-5 sec.) yet I am maintaining 25+ Frames. I also recently activated my Trackir after sometime in my cabinet and I am wondering if this could be causing it? Feedback is always appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

For me, this happens when i load a flight plan in AS16. It then starts spiking. I remember this bug with ASN too. HiFi though, tend to respond very slowly on their forums. I'm rather unhappy by their customer support. Me, as well as many others requested a solution to the "legacy" unrealistic fog band that AS16 injects but no solution, nor response for more than 2 months now.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I do have Auto Save on with FSUIPC and I have been using it for some time now and have never had an issue with it. Now I did load a flight plan and I have done so before with active sky next and did not have problems while using that software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this