Sign in to follow this  
alpha117

Changes Made to Presets do not save

Recommended Posts

Just been trying this. 

 

1. Import views from EZDOK file

2. Adjust Preset views.

3. Click green arrow to save

4. Change other Presets to suit

 

Now, all is fine, allocate buttons as needed, I cannot allocate keys just yet  :smile:

Go to SIm menu to reload the 'same' aircraft'  and the saved Presets have been reset back to the initial imported view.

 

 

Also, go to outside view and then go back to an internal view(use your defined switch/button) and the view again has been reset to the initial imported view.

 

Also,  :smile:   when you initially go to an outside view it point to the sky. Go back and then go outside again and all is well

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Thanks Keven

 

Forgot to apply the 'fix' to the new Aerosoft Research A318.  Done now :wink:

 

Had already done the other Aerosoft 'buses' 

 

Any update on the keyboard issue ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Keven

 

Forgot to apply the 'fix' to the new Aerosoft Research A318.  Done now :wink:

 

Had already done the other Aerosoft 'buses' 

 

Any update on the keyboard issue ?

 

And how did you get EXP bus to work saw your post at Aerosoft forums and you had the same problem I did ? thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any update on the keyboard issue ?

 

We are replacing the entire keyboard system today. Expect some news in the coming days

Share this post


Link to post
Share on other sites

And how did you get EXP bus to work saw your post at Aerosoft forums and you had the same problem I did ? thanks 

Hi Rick

 The issue is with the ECAMD2D.DLL.  Just copy the one from the original A318 folder and all is well

We are replacing the entire keyboard system today. Expect some news in the coming days

 

Many Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rick

 The issue is with the ECAMD2D.DLL.  Just copy the one from the original A318 folder and all is well

 

Many Thanks

 

Thanks just saw that post at forums  :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just been trying this. 

 

1. Import views from EZDOK file

2. Adjust Preset views.

3. Click green arrow to save

4. Change other Presets to suit

 

Now, all is fine, allocate buttons as needed, I cannot allocate keys just yet  :smile:

Go to SIm menu to reload the 'same' aircraft'  and the saved Presets have been reset back to the initial imported view.

 

 

 

 This is still outstanding in V1.28

 

Just for your Info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let's try something:

  1. Import your EZDok presets;
  2. Wait 10 seconds;
  3. Relaunch ChasePlane;
  4. Try editing your presets;
  5. Wait 10 seconds;
  6. Relaunch ChasePlane;
  7. Check if the changes were applied

Also... Does it happen when you create a preset instead of importing one?

 

Best Regards,

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keven

 

My fault,  :mad:.  

 

1. re-edit Preset

2. Save Preset

3. Check by reload same aircraft

 

ALL good.  Presets now save Ok

 

Case closed

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this