Sign in to follow this  
rcpistonhead

panels.dll CTD help

Recommended Posts

Hello,

 

I've been battling a fatal error in FSX caused by a panels.dll module failure. I have googled and tried many things before resorting to posting a new topic but I'm stumped and could really use some help. The CTD seems to only happen with the A2A C172 but here are the details from my event view.

 

Any help would be great, Thanks!

 

Faulting application name: fsx.exe, version: 10.0.61637.0, time stamp: 0x46fadb14
Faulting module name: panels.dll, version: 10.0.61637.0, time stamp: 0x46fadb59
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x000320c0
Faulting process id: 0x232c
Faulting application start time: 0x01d25c8a4525c083
Faulting application path: E:\FSX\fsx.exe
Faulting module path: E:\FSX\panels.dll
Report Id: 1f0001dd-c886-11e6-9668-e56af7577eda
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Load FSX to the default Cessna first.

 

Best regards,

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Load FSX to the default Cessna first.

 

Best regards,

Jim

Thanks for your quick reply, Jim. I tried as you suggested and it did not help, it actually made the fatal error occur much faster. This time it occurred immediately after loading the A2A C172. I am pretty sure at this point it is something to do with that aircraft only since no others seem to be effected. Particularly one livery even seems to be more problematic than others. I am going to try uninstalling and reinstalling the A2A Cessna and go from there. Otherwise, any suggestions?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I googled panel.dll fsx and that seemed to be the prevalent fix.  There are hundreds who have had the same error.  Perhaps rebuilding your fsx.cfg will fix it.  Maybe you didn't trust a gauge or something.  I know the aircraft should load anyway but maybe something is preventing a gauge to load properly.  Did you check your anti-virus or anti-malware program and see if anything is in the Quarantine section? 

 

Best regards,

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this