Sign in to follow this  
MarkSC

Controller Speech Volume Setting--Possible Bug

Recommended Posts

If I change the controller speech volume from the default 75, I lose all controller speech (the responses appear as text but not sound). Upon restarting P2ATC, the speech is back, but the setting has reverted back to 75, so it does not stick.  I find the default volume too low and so would like to find a way to boost it.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 I find the default volume too low and so would like to find a way to boost it.  Thanks.

 

You can use the Windows sound mixer to balance output volume independently for each software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark,

Are you using v2.1.0.1?  That issue should be fixed in this latest version.  I tested and could not duplicate the problem.

 

If you are using this version, what voices is it happening on.  And, does the change take effect for the "Test" button but not for the actual voice interaction?

 

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I was using the earlier version. It is indeed fixed in latest version. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this