Sign in to follow this  
ricka47

win.xpl error (XP11)

Recommended Posts

I note the following lines in my log.txt.  Isn't win.xpl a system file that comes with X-Plane?

 

-----------

 

Fetching plugins for E:\X-Plane 11/Resources/plugins
 
Loaded: E:\X-Plane 11/Resources/plugins/PluginAdmin/64/win.xpl (xpsdk.examples.pluginadmin).
 
E:\X-Plane 11/Resources/plugins/win.xpl : Error Code = 193 : %1 is not a valid Win32 application.
Failed: E:\X-Plane 11/Resources/plugins/win.xpl.  (This file is missing, not a DLL or could not be loaded due to another missing DLL.)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you using any other plugins with XP?  Check the rest of your log file to see if any plugins successfully loaded and if they subsequently crashed after this error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very easily that plugin is a 32bit version of a third-party plugin and for this reason it isn't loaded (XP11 is only 64bit).

Third-party plugins should indeed be located into their own folder so you can identify them in such a situations (not a fat-plugin type, I'd say).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this