Sign in to follow this  
exodus1977

Help with Ortho4XP error code

Recommended Posts

On a few tiles I'm trying to make (with the latest Ortho4XP program) I receive an error code in the DOS shell that says, "ValueError: could not convert string to float: '-1.#IND'" This occurs during step 2 ("build base mesh") when in batch or single build mode. Using Bing data.

 

Any idea what this means or how to fix it? Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I guess you better post your error on the org Ortho4Xp forum, Daikan is very keen to help and support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On a few tiles I'm trying to make (with the latest Ortho4XP program) I receive an error code in the DOS shell that says, "ValueError: could not convert string to float: '-1.#IND'" This occurs during step 2 ("build base mesh") when in batch or single build mode. Using Bing data.

 

Any idea what this means or how to fix it? Thanks,

Are you using the latest build...I think it's 1.20b?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the latest build...I think it's 1.20b?

Pretty sure I am. Looks like there are other references to this error code at the .org Ortho4Xp forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this