Sign in to follow this  
regis9

GPU and Ground Air Won't Disconnect

Recommended Posts

Has any one else had an issue with the GPU and ground air not disconnecting? Of my nine flights it has only happened twice, in both cases I click the button beside release for both and nothing happens. In the other 7 flights it works fine so I'm not sure if I'm doing something different or what...anyone else?

 

Dave Reage

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

If you have the animated option turned on you need to wait for it to be disconnected. Just look outside and you'll see a small car driving up to your airplane, hooking up the GPU and driving away with it. You can of course turn this off and make it instantanious in the PMDG - OPTIONS menu in the CDU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning!

I´ve been browsing through the manuals and FMC-menus, but haven´t found out were to hook the external power cart to the plane - only the jetway plugs. Where do you find the GPU? :)

 

-Gert Barring

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the line select key right next to where it says "DUAL JETWAY PLUGS" and watch the option change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How stupid.... Only read "dual" and "single" and didn´t notice that it changed from jetway to GPU... Sorry for waisting 10sec of your life :)

 

Thank you for the amazing airplane and support. It´s really been a joy to get to learn flying this beast (almost better to fly than my four engine airplane I fly for for a living in real life!)

 

- Gert Barring

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this