nbquidditch

FAIB AI Model Issues

Recommended Posts

Hi too all... just returned to FS9 after an absence of several years. I have been updating my AI Aircraft and have noted that a lot of new paint jobs are using FAIB Models. However, I seem to have an issue with the fuselage! On every model and on every livery I'm getting strange lumps on top of the fuselage just before the tail. There so bad I'm not able to use the models. 

Has anybody had the same issues or can offer a fix?? 

 

Thanks in advance :)

IMG_0811.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Those are the sat-domes. As long as you are using the correct livery/model combination they should appear normally in the sim.

If you use Abacus software FSRepaint to view an ai texture it may not display the sat-domes correctly, but all my FAIB ai aircraft appear in the sim with correctly painted sat-domes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks pschlute for your comments...  the photograph is actually from the sim while running. All my FAIB models running in the sim show up the same as in the photo. It doesn't matter which livery I choose. There's no symmetry to the domes, they just look like a lumpy mess.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know what to suggest. I have 30 different FAIB aircraft types, many of which have more than one model folder within them. All of them display correctly.

Have you downloaded the latest versions of the base models? Make sure you use the FS9 versions, and use a texture for that specific type and model.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now