Jump to content

Sign in to follow this  
gavin boothroyd1

PMDG 777 Aircraft loads up dead, no activation window, no landing gear!

Recommended Posts

Hey all,

 

I have been faced with this issue since I purchased the PMDG 777-200LR, I recently purchased the 777-300ER and still am experiencing the problem/bug. Its often a 50/50 whether the aircraft will load up properly (meaning everything working, and in a default panel state.) If it doesn't load up properly "load up dead as you guys state at PMDG" I need to restart FSX and hope it works on the second attempt. I have followed the instructions of this PMDG fix: http://support.precisionmanuals.com/kb/a110/aircraft-loads-up-dead-no-activation-window-no-landing-gear-simconnect-issue.aspx without any success. 

The real pain with this isn't so much when I am starting a flight its more of a pain when I am using FSIPANEL and practicing an approach. It will work ONCE, and when I reload the approach lets say 8NM out from the runway the aircraft loads dead... Its a waste of time! I am little frustrated, maybe I have done something wrong I have tried the simconnect fix.  Same problem as this person.

Thanks in advance,

Gavin Boothroyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.avsim.com/forums/forum/520-pmdg-777/ 

This might be a better spot for your PMDG 777 question.  Maybe someone there has had the

same experience.


Charlie Aron

Awaiting the new Microsoft Flight Sim and the purchase of a new system.  Running a Chromebook for now! :cool:

                                     

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, try adding the cfq HIGHMEMFIX=1 under youre [graphics] section. had the same problem. Try this and ser what happens. Let me know it that works

Share this post


Link to post
Share on other sites

This can be caused by a corrupted install caused by your antivirus software. Same happened to me with QOTS2. Uninstall and reinstall again with antivirus disabled and ensure you have administrator rights


Peter Webber

Prepar3D v5 & MSFS / Windows 10 Home Edition / CPU i7-7700K / MSI Z270 XPower Gaming Titanium / Samsung 970 EVO PLUS M.2 500GB / Corsair Vengeance DDR4 32GB 3000MHz / MSI Geforce GTX 1080Ti Gaming X

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/23/2017 at 3:51 AM, ronnay said:

Hi, try adding the cfq HIGHMEMFIX=1 under youre [graphics] section. had the same problem. Try this and ser what happens. Let me know it that works

If FSX SE that is irrelevant.... only boxed....I I do believe that during installation might be something corrupted however, FSIPANEL might cause that as well....But it says clearly that you should run SimConnect and all should be ran....


NWA022 - Alexander Luzajic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,125.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...