Sign in to follow this  
PLund

Configuration settings not installed

Recommended Posts

Hello,

I have after I installed P3D on my new computer experienced that the configuration settings are not installed on the 747 or NGX for that matter.
Both the 747 and NGX is installed as admin and Operation Center is also run as admin.

The reason I found out is with the NGX I have some liveries where the settings are metric, but the weight is in lbs. With the 747 one of the liveries was with digital MCP, but after installing it on my new computer it have become analog.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

48 minutes ago, PLund said:

The reason I found out is with the NGX I have some liveries where the settings are metric, but the weight is in lbs. With the 747 one of the liveries was with digital MCP, but after installing it on my new computer it have become analog.

Are you running the simulator as an admin? Are you're sure you're using liveries that are equipped with the settings you're assuming/asserting?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kyle,

The simulator is run as admin and the liveries for the 747 are all installed from the Livery manager.

I noticed the difference with Atlas N475MC which had digital MCP and LCD displays when I used it on my old computer, but on the new it´s the old screen and analog MCP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed N475MC with the OC and all options are as expected.... CRT active.  Perhaps you don't recall setting it to LCD displays at one time? Atlas freighters are all well-traveled airframes  with at lease a few previous owners.

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, PLund said:

I noticed the difference with Atlas N475MC which had digital MCP and LCD displays when I used it on my old computer, but on the new it´s the old screen and analog MCP.

Sounds more like a difference between your recollection and actuality.

The fact that it has LCD displays shows me that the function is working as intended.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this