Recommended Posts

Hey Guys, First of all what a great addon!.

 

I'd been using a previous version and recently updated to 1.2.4. However since the upgrade when I search for airports using the search feature, It wont find them. Big airports like EGKK Gatwick and EGLL heathrow are not showing in the search however they are shown on the map display.

 

I've checked the paths in the options for the scenery library and they all seem correct. Could anyone give me any pointers to where I might be going wrong? :\

 

Thanks in advance :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I would recommend rebuilding the Little Navmap database.  Also, make sure when rebuilding that you are pointing to the correct Scenery.cfg file.

I've tried it with both the default EGKK and EGLL and with Ray Smith's freeware versions and in both cases was able to find both.

Good luck,
Ernie

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joe,

try reset the search in the context menu in the result table (or hit Ctrl+R).

Usually there are some other obscure search criteria set which give unexpected results. Happens to me too.:smile:

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/15/2017 at 4:54 PM, albar965 said:

Joe,

try reset the search in the context menu in the result table (or hit Ctrl+R).

Usually there are some other obscure search criteria set which give unexpected results. Happens to me too.:smile:

Alex

Thanks for the heads up Alex,

CTRL + R worked a treat and its working as it should now. Many thanks :)

Joe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now