Sign in to follow this  
Mejjo

Jagged edges around control surfaces,

Recommended Posts

Hello all,

I am using FSX:SE with DX10 and with Steve's DX10 fixer. I believe i have got all the settings as per instructed in the Manuel, However when i view the aircraft from an outside spot view it seems where the the control surfaces join onto the wing it appears jagged, I know things like this are down to anti analising settings but i think i've got them maxed and all set how i was told to with the instructions.

Does anyone know of something i might be missing when using the DX10 Fixer? It's a bit off putting, The rest of the aircraft appears very smooth with no problems, It's just around the ailerons and elevators etc.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

9 minutes ago, Mejjo said:

Does anyone know of something i might be missing when using the DX10 Fixer? It's a bit off putting, The rest of the aircraft appears very smooth with no problems, It's just around the ailerons and elevators etc.. 

That tool isn't a complete solution. It isn't supported by us (DX10 isn't at all, actually).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, scandinavian13 said:

That tool isn't a complete solution. It isn't supported by us (DX10 isn't at all, actually).

Hi Kyle

I wasn't sure if it was, Thank you for letting me know. Its a tough one because i get so much better performance using DX10. Just need to get that wing looking smooth. I will have to double check i don't have it when not using DX10. Hmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mejjo said:

Hi Kyle

I wasn't sure if it was, Thank you for letting me know. Its a tough one because i get so much better performance using DX10. Just need to get that wing looking smooth. I will have to double check i don't have it when not using DX10. Hmm

Could you attach a picture so we can see what you mean specifically

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, PMDG777 said:

Could you attach a picture so we can see what you mean specifically

Sure, here it is.

It seems a little harder to see in a pic compared to the sim but if you look you can see it doesn't appear totally smooth. 20170712124209_1.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, That's what i mean, That's what i'm trying to determine if its normal. A friend of mine said it was, but i wanted to check with the pro's 

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, Mejjo said:

Yes, That's what i mean, That's what i'm trying to determine if its normal. A friend of mine said it was, but i wanted to check with the pro's 

To be honest I've never noticed before (never looked close enough) but it does seem off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, PMDG777 said:

To be honest I've never noticed before (never looked close enough) but it does seem off.

Hmm, I'm unsure what settings to change, I believe i've maxed out everything as far AA settings go. 

 

23 minutes ago, JoeFackel said:

Looks more like you have a too low AA setting ....

That's what it looks like, i agree. I don't think i can increase AA settings anymore than i have within FSX or DX10 Fixer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this