Jump to content

Sign in to follow this  
Lon Duncombe

wmi error

Recommended Posts

Hey guys

I tried to startr chaseplane this morning.  Both chaseplane and vfx central give me a WMI error.  What gives?  Any help would be appreciated.

 

Lon Duncombe

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also getting this error now, never had it before prior to experimental build v.0.4.40, were you able to resolve it?


Aaron Vinci

----------------

Intel i7 3770k @ 4.5Ghz / Windows 10 Professional 64 bit / 32GB DDR3 1600MHz RAM / EVGA NVIDIA GTX 1080 FTW 8GB RAM / 128MB SSD (OS Drive) / 2x2TB HDD / 750watt PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,720.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...