Jump to content

Sign in to follow this  
Capt. Windh

Opencockpits MCP not workaing after update

Recommended Posts

I recently re-installed and updated the NGX base + 6/700-pack on my FSX.

 

 

Since the update, my MCP from Opencockpits will not connect. Anyone else had these problems?

 

 

I use the OC4BA software with my MCP, but still waiting from support from their forums.

 

 

All the best,


/Johan Windh

vpa269.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you re-activate the Broadcast in the .cfg?

 

  • Upvote 1

System: i9 9900k@4.9 - 32 GB RAM - Aorus 1080ti --- Sim/Addons: P3D v5 + ProSim737
Signature3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes sir, (if you're referring to the Options.ini)

 

 

I think the issue is with OC4BA, but STILL no response from their support forum... 

 

Just gave it a shot here, if anyone else had issues.


/Johan Windh

vpa269.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Capt. Windh said:

Yes sir, (if you're referring to the Options.ini)

 

 

I think the issue is with OC4BA, but STILL no response from their support forum... 

 

Just gave it a shot here, if anyone else had issues.

Drivers/software updated? Not common we hear of this stuff here so don't really know how else to help. You could also try the cockpit builders forums here too, they'll know more.

  • Upvote 1

Cheers,
Chris Brand
Boeing777_Banner_Pilot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue has been sorted out by Capt. Windh.

 

The OC4BAv4 software package works fine in PMDG B737NGX, PMDG B747v3 and PMDG B777 for all platforms ( FSX, FSX-SE, Prepar3dv3/v4). 


Roar Kristensen    www.flightsim4fun.com

P3Dv4 with Opencockpits hardware controlled by OC4BAv4 for immersive PMDG B737/777/747 flying

XPLANE 11 with Opencockpits hardware controlled by OC4BA_XP for immersive  B737 flying

rmMShli.jpg?1 WylQl0J.jpg?3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, sorry I have forgotten to close this topic.

 

 

I did a complete re-install of OC4BA, works fine. However, during lights test, my MCP does not longer correspond with what happens in the VC. But that's a minor issue.


/Johan Windh

vpa269.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    45%
    $11,465.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...