Recommended Posts

Hey everyone, this is first post on avsim forum so I'm already apologizing for any mistakes!

Recently I let FSX go and moved to P3D v4, most add-ons work just fine, but there are some areas (like LPPT and EHAM at least) that have both the add-on and some crappy photorealist scenery. I've tried changing the positions in the scenery library and reinstalling and it still is the same, any ideas on how to solve this problem?

I'll leave some screenshots:
So I couldn't upload directly to the topic so i'll leavve the prntscr.com links (If I'm doing anything wrong please remove the topic!)

http://prntscr.com/gcxxh4
http://prntscr.com/gcxy1m this is what the top down view looks like, but if I zoom out... http://prntscr.com/gcxyep

Cheers and thanks in advance!

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

Which scenery add-ons are you using?

Maarten

Share this post


Link to post
1 hour ago, mawibo said:

Hi,

Which scenery add-ons are you using?

Maarten

FTX Global and Europe. When I disable the FlyTampa EHAM the bug disappears but it goes back to default scenery. No photoreal stuff anymore tho.

 

Thanks for the reply!

Share this post


Link to post

You need  to run  this tool when  you add any sencery if  you havnt  got  ftx vectors  than  don't  worry  about  it  than it  will be  another  issue,  running aec  fixes any  airport elevation issues

Share this post


Link to post

I already uninstalled the vector, the error keeps happening.. I think I'm gonna uninstall and reinstall the FT EHAM

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now