Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Try turning off your anti-virus and re-install FS2Crew.

Make sure your anti-virus is excluding the FS folder.

You may just have a sick computer.  We see this once in a blue moon, and sometimes people just have a corrupt system, and the only solution is to do a clean install of Windows.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the quick response. I'll try your suggestions. Fs2crew is a super piece of software and I want to get the most out of it. Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the script error too with the on-line map.

Let me check this out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It wouldn't have anything to do with windows 10 would it?

I tried your suggestions but no joy.

Thanks again and please let me know if you get a fix for this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the Config Manager, the map loads for me.

But google just changed their browser requirements for the map.

So you'll get a warning message about a browser being out of date.

Is that what you get?  Because that's what I'm getting.

We'll update the Config Manager in SP1.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get a message that is saying your browser doesn't  support google maps java script api. Then the script error message. When I first installed reboot the map worked after dismissing the script error message.  But now it doesn't work.

Edited by chappaz1977
After thoughts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Brian tried the map today and it worked so I dont know whats happening. I did still get the same message but without the script error. I will keep a look out for the update.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We just updated the map on the server side.

You should no longer see that error message so long as you're using IE10 or above on your machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't get any error messages anymore like you say but seems the map doesn't change my position when flying.I've disabled my firewall so it should be allowing my location. All I get is my location at the airport at the start and thats it, no movement.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think we can draw a line  under this one Brian , everything is working great now and I can't report anymore problems. Thanks again for you're  quick response and input.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now