Sign in to follow this  
Petermuc3

Joystick no aileron

Recommended Posts

Hi,

 

I have a Logitech Extreme 3d Pro which works well during calibration (Win7, FSX, P3Dv4.1).

But when I use it in the plane (standard or payware) I get very little to no deflection when engaging

the ailerons. Elevator and twist axis work well.

Any help is much apreciated.

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Are you calibrating it though the sim or FSUIPC? 

If though the sim, have you tried reducing the Null zone or increasing the sensitivity?  If though FSUIPC what +/- values are you seeing when you calibrate it?

Ernie

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 01/11/2017 at 10:58 AM, Petermuc3 said:

But when I use it in the plane (standard or payware) I get very little to no deflection when engaging

the ailerons.

Have you checked that nothing else is also assigned to the aileron axis (keys or another axis)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you guys. It is working again. No FSUPIC assignments. In calibration I set everything to default. That did the trick.

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this