robbo3066

Vanishing Operations Centre

Recommended Posts

Just had to reinstall everything due to an operating system (Windows 10 64bit) error.

On re-installing PMDG 777 base package within P3D 4.1 the PMDG operations centre appeared in the final stages of the 777 install (to load an update), but then disappears.  Cannot find it on my computer at all.   The 777 is working fine.

Any suggestions?

Thanks

Rob Payne

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

7 minutes ago, robbo3066 said:

it is there, just no shortcuts.

I would suspect that your AV deleted the .exe.

If there is no shortcut for the updater as well, then it would be a good think to do a repair of the install with the AV disabled and set up an exemption for the folder in your AV rules.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Budbud said:

I would suspect that your AV deleted the .exe.

If there is no shortcut for the updater as well, then it would be a good think to do a repair of the install with the AV disabled and set up an exemption for the folder in your AV rules.

 

Thanks Romain, it seems to be working ok now.  Appreciate your advice

Rob Payne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now