mwilk

Taxi problem in 2405

Rate this topic

7 posts in this topic

Dave,

           I ran into an issue on a flight from YBMK to YBBN. I got a clearance with no problem and pushed back fine. When I asked for clearance to taxi to runway 14, P2A stopped responding. I tried it a number of times with the same result. YBMK requires a back taxi to runway 14. Is it possible that P2A got confused?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Dave,

 

The same problem for me on DAAG airport. I'll send you the logfile via the address mail you provide in case of.

 

Best Regards

Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mike,

In the case of YBMK, runway 14 is no longer an active runway at that airport.  That is what causes that problem.

You can go into Taxi Mnt and if RWY 05/23 shows up with ** next to them, then uncheck the Takeoff and Landing boxes and they will be removed from possible runway assignments.

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dave,

            I've emailed you the log file for my latest attempt. I unchecked 5/23 for take off and landing. When I requested taxi clearance to runway 14 P2A stopped responding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Mike.

I located the bug that was causing the program to stop responding and it will be fixed in the next update.

Dave 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now