Brendan1231

Sim Market Installer

Recommended Posts

Posted (edited)

Okay so I bought 3 airports from sim market this morning and 2 of them when I get to the screen that says authorization code I put in the code and the installer will not let me hit the next button if someone can please help me that’d be awesome

 

Thanks,

Brendan

 

I tried to get a picture of my problem in here but I can’t do it right now but the next button is greyed out and it won’t let me do anything to it. Also the airports I bought were KMCO, KSEA, and the one in instanbul I don’t remember the icao code for that and KMCO worked just fine it’s the other two that are giving me problems and I am trying to install them to p3d v4

 

 

Edited by Brendan1231

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Well I have the code and I copy and pasted it into the box like it says todo but nothing happens after I put the code in the box still a greyed out next button

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I would  contact  sim  market   as  per  the  link  that Robert  had  put  in his  post

Edited by pete_auau

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Okay I contacted simmarket and they told me to do some stuff which I did and none of it helped I told them none of it helped and they closed the discussion. So if anyone has any solutions that’d be awesome

Edited by Brendan1231

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do You install over a network? Or from a NAS? Try moving the file to your pc and install from there. 

Henning 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8 April 2018 at 8:36 AM, Brendan1231 said:

KMCO worked just fine it’s the other two that are giving me problems

Did you get a separate installation code for each airport?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah but it gave me all the same authorization code which is the code I am putting in that box

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay guys I figured it out thanks vortex and everyone else who tried to help me it was just a very dumb mistake by me I was putting in the KMCO code I got for all of them sorry to waste your guy’s time and like I said thanks again for the help

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now