Yungz_

Simulator Shake/Stuttering

Recommended Posts

Hi all,

I've been researching this issue for a while now and haven't been able to find a fix. Whenever the engines are on, is any aircraft, default or payware, the is a slight, sutter/vibration/shake that is most noticable when looking at the scenery and it looks horrible. Has a resolution for this issue been found or just a known bug? Thanks in advance. 

Kind regards

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

7 minutes ago, Yungz_ said:

Hi all,

I've been researching this issue for a while now and haven't been able to find a fix. Whenever the engines are on, is any aircraft, default or payware, the is a slight, sutter/vibration/shake that is most noticable when looking at the scenery and it looks horrible. Has a resolution for this issue been found or just a known bug? Thanks in advance. 

Kind regards

Can you post your current system specifications and list of Add-on's that you are using?

Regards
Simbol

Share this post


Link to post

I assume that this has nothing to do with any kind of default setting that simulates shaking of the airframe due to engine vibration?

  • Like 1

Share this post


Link to post

If you use esca/ezdoc cameras, kan be a reason of excessive shakes...

Ajust, in this case, preferences or disable effects.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now