edpatino

Immersion seems to be "Disconnected"

Recommended Posts

Hi:

I have the Immersion Packages for the Q400, B777, B717 and the A320 (although the A320 is not installed in my sim yet). After I select one of the first three planes in my simulator (P3Dv4.3) the Immersion Manager (IM) inside the sim tells me with a grey screen that I should load a supported aircraft in the simulator, when in fact there's one of them loaded up in the sim, and the IM is "Disconnected". I had a first time successful installation of the Immersion Packages and never had this before.

By the way, all the Immersion Packages correctly show in VFX Central.

What should I do now?.

Thanks, Ed

 

Edited by edpatino

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Immersion Manager only supports 717 and 747 Immersion for now. You can change your Q400 Immersion settings in VFXCentral.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Understood. The B777 settings should also be adjusted in VFXCentral?.

Cheers, Ed

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, all Immersion packs released before October 2018 are to be managed in VFXCentral

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Keven

Reading above, but for MJC 400q except landing lichts, I don't see others effects in p3dv4.3... A ideas to solve this

717 work well, (and awaiting for a3xx pro of aerosoft)

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now