Jump to content

Sign in to follow this  
flhx_ridr

C310R Redux CTD w/P3D4.4

Recommended Posts

I am unable to get the 310 to load with P3Dv4.4. I've uninstalled/reinstalled the aircraft twice and whenever I load the plane P3D stops working (Not Responding). Any ideas?

Thanks.


Michael Hutton

i7-6700K 4.0 GHz | ASRock Z170 Fatal1ty Gaming i7 | Kingston HyperX Fury 32GB RAM | EVGA GTX 1080 8GB | Samsung 860 EVO 1TB | Samsung 850 EVO 500GB | 1TB WD Blue | Corsair RM750X 750W | Windows 10 Home 64-bit | Allegiant Virtual Airlines

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was the WX radio I had selected. It's working now.


Michael Hutton

i7-6700K 4.0 GHz | ASRock Z170 Fatal1ty Gaming i7 | Kingston HyperX Fury 32GB RAM | EVGA GTX 1080 8GB | Samsung 860 EVO 1TB | Samsung 850 EVO 500GB | 1TB WD Blue | Corsair RM750X 750W | Windows 10 Home 64-bit | Allegiant Virtual Airlines

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's crashing on me.  I had the Navstax radio selected then saw your post and switched to the default WX - still crashing.  Tried to switch to the Flight1 GTN750, but that's not supported yet.

Which radio did you switch to?

Thanks.

 

EDIT: Doh!!  Nevermind.  switched to default got it working, but I miss the Navstax radios...

Edited by FlyingGoblin

Share this post


Link to post
Share on other sites

the WX isn't working at all   yet. 


Please contact oisin at milviz dot com for forum registration information.  Please provide proof of purchase if you want support.  Also, include the username you wish to have.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was using P3D4.3 with ORBX (Global Base, Vector, NA & SA Globals, Trees & Lights) and P3D worked great. I upgraded to 4.4 and CTD were happening regularly. Went back to 4.3, again no problems. I Decided to give 4.4 another chance, CTD on the first go with a re-position.

It is my opinion their is something not right with P3D4.4 and the ORBX combination.

I have gone back to P3D4.3 and will remain there until another version issue by LM. I saw somewhere on a forum it was mentioned that they are aware of the CTD problem with version 4.4 but are keeping it quiet.


Best Regards,

Michael. - Beta Tester (ProATC-x)

SIM: P3Dv4/Prosim737 - AivlaSoft EFB-2, ASP4. Texture Direct, World Airways, SkyForce 3D, EnvForce, TomatoShade, PFPX, TOPCAT, FSUIPC, UT Live, AccuFeel, RAAS Pro and ProATC/x

Share this post


Link to post
Share on other sites

the WXR for all MV products that have it for 4.4 can be picked up at our support forums.  


Please contact oisin at milviz dot com for forum registration information.  Please provide proof of purchase if you want support.  Also, include the username you wish to have.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, portanav said:

I was using P3D4.3 with ORBX (Global Base, Vector, NA & SA Globals, Trees & Lights) and P3D worked great. I upgraded to 4.4 and CTD were happening regularly. Went back to 4.3, again no problems. I Decided to give 4.4 another chance, CTD on the first go with a re-position.

It is my opinion their is something not right with P3D4.4 and the ORBX combination.

I have gone back to P3D4.3 and will remain there until another version issue by LM. I saw somewhere on a forum it was mentioned that they are aware of the CTD problem with version 4.4 but are keeping it quiet.

Have you expressed your concerns over at the Orbx Forums?  I haven't seen anything over there that suggests CTDs in P3D4.4 are related to Orbx products, and I myself have not experienced any such CTDs.


Stew

"Different dog, different fleas"

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/31/2018 at 7:52 PM, StewartH said:

Have you expressed your concerns over at the Orbx Forums?  I haven't seen anything over there that suggests CTDs in P3D4.4 are related to Orbx products, and I myself have not experienced any such CTDs.

Yes Stewart I have, and today through the help of ORBX admin and an ORBX forum member my problem was solved. It turned out that the autogen draw distance was set to high and reducing it has stopped the CTD's.

Regards,

Edited by portanav

Best Regards,

Michael. - Beta Tester (ProATC-x)

SIM: P3Dv4/Prosim737 - AivlaSoft EFB-2, ASP4. Texture Direct, World Airways, SkyForce 3D, EnvForce, TomatoShade, PFPX, TOPCAT, FSUIPC, UT Live, AccuFeel, RAAS Pro and ProATC/x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I saw the exchange there.  Glad you got it sorted.


Stew

"Different dog, different fleas"

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,710.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...