Jump to content
Sign in to follow this  
Zimmerbz

Tomato Shade 4.5 HF2

Recommended Posts

I don't think my Tomatoshade is working correctly.  I am on version 30 and 4.5 HF2. I opened TS and it said some of the integrity of the shaders were not working.  It also wouldn't let me apply presets.  Any idea what could be causing this and how I can fix it?  Thanks!


Intel Core i7 12700K (5.0GHz Max Boost Clock) 12-Core CPU   32GB G.Skill Performance DDR4 SDRAM 3600MHz       Graphics Processor:12GB Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, GDDR6x System   2TB Western Digital, NVMe M.2 Solid State Drive

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Update to build 31


-Jay

9700K | RTX 2080Ti @ 4K | 48GB DDR4 | 2 x 1TB SSDs | 1TB M.2 NVMe

Share this post


Link to post

You're on the version that does not support HF2. You'll have to update to v31 to get HF2 compatibility.

Additionally, I would highly recommend you join the developers Discord server to help stay up to date in the future.

Share this post


Link to post

Where can I get 31?  


Intel Core i7 12700K (5.0GHz Max Boost Clock) 12-Core CPU   32GB G.Skill Performance DDR4 SDRAM 3600MHz       Graphics Processor:12GB Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, GDDR6x System   2TB Western Digital, NVMe M.2 Solid State Drive

 

 

 

 

Share this post


Link to post
11 minutes ago, Zimmerbz said:

Where can I get 31?  

Just click the update button in the TS App. 


Regards,

Marcus P.

xaP1VAU.png

Share this post


Link to post

thanks


Intel Core i7 12700K (5.0GHz Max Boost Clock) 12-Core CPU   32GB G.Skill Performance DDR4 SDRAM 3600MHz       Graphics Processor:12GB Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, GDDR6x System   2TB Western Digital, NVMe M.2 Solid State Drive

 

 

 

 

Share this post


Link to post

So I did this and now am running into an issue with my aircraft paints.  I ran the reflection maker with all of my FSlabs paints and when I go into the sim, all of my planes are white and the sim freezes when I try to load a flight.  I also tried to restore the plane to the default in the reflection maker and it still freezes during the load.  This happens on planes that have reflection and also no reflection. Can someone help me troubleshoot this?  Thanks

Edited by Zimmerbz

Intel Core i7 12700K (5.0GHz Max Boost Clock) 12-Core CPU   32GB G.Skill Performance DDR4 SDRAM 3600MHz       Graphics Processor:12GB Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, GDDR6x System   2TB Western Digital, NVMe M.2 Solid State Drive

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...