Jump to content

Sign in to follow this  
GoodmorningFellas

AIRAC not updating on FS Labs A320

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello guys! 

So I had a Navigraph FMC Subscription, and my last AIRAC I could have was the 1911. I quit flight simming for a while, and recently wanted to try it back. 

I still have the Navigraph FMC 1911 installer, and I would like to download it on my FS Labs A320. But the problem is, it doens't work...

I have no idea why... I run the installer, set the correct paths, but it just doesn't want to work. 

Any help would be greatly appreciated. 🙂

Edited by GoodmorningFellas

BEL1728status.png

Share this post


Link to post

Did you renew your Subscription? Current version is 2004. Seems you are way back. Happens when you quit flight simming for  bit and then come back.


Rick Almeida

Share this post


Link to post

I didn't renew it. 

I just have the 1911 installer, I managed to get it work on my old PMDG B737NGX (with a different installer) but it doesn't seem to work on my FS Labs.


BEL1728status.png

Share this post


Link to post

It sounds like it’s not installing it into the right place.  I’d suggest poking around the FSLabs folder to make sure...when I’ve run into issues like this in the past I go looking for two sets of nav data, a dead give away that the install was off by a directory.  Usually for me it was because I accidentally installed it one directory higher than it should have been.

Failing that I’d suggest contacting Navigraph, their customer support is very helpful.


Dave

Current System (Running at 1440p): ASUS ROG Maximus XII Hero Z490, i9 10900k @ 5.1Ghz, RTX2080ti, 32GB DDR4 3600 RAM, EVGA CLC 280mm AIO Cooler

Share this post


Link to post
Posted (edited)

I tried every possible folder, and it keeps installing it in \FSLabs\NavData however, it doesn't change the .rom file. 
It stays in the 2018 version for some reason...

I'm not sure if Navigraph is going to help me, because I don't have a subscription... I'll try...
Thanks!

Edited by GoodmorningFellas

BEL1728status.png

Share this post


Link to post

Only other thought is i wonder if FSLabs changed something in their nav data format over the years?

  • Like 1

Dave

Current System (Running at 1440p): ASUS ROG Maximus XII Hero Z490, i9 10900k @ 5.1Ghz, RTX2080ti, 32GB DDR4 3600 RAM, EVGA CLC 280mm AIO Cooler

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,075.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...