Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

c152flyboy

FSX registry fix

Recommended Posts

i just installed a copy of ADE V 1.20 and then the 1.37 patch to a computer that had FSX and ACC pre-installed using Vista 64 bit. i did not see the FSX SDk installed so i did so off of the FSX disc 1. When i run the ADE check, it states that there is a missing backslash in the registry in the BGL comp.i have never had a registry problem before and do not have any idea where to start to fix this problem or which software would/ could be a good fix. obviously i dont want to make a bigger mess so i came here to ask the pro's.Kyle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>i just installed a copy of ADE V 1.20 and then the 1.37 patch>to a computer that had FSX and ACC pre-installed using Vista>64 bit.You also need to install the updated SDK from the Acceleration DVD.George

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks george. i dont know why but i swear i aw something that stated i should not download the SDK sp1 of i had acceleration but i did not know that Acceleration had it's own SDK to download. that is probably why i never looked, assuming that i was not supposed to do anything more that what i did.i assume i need to download the SDK off of disk 1 first and the the SDK off of the acceleration disc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks again George. it was the Acceleration SDK that had me all messed up. works like a charm now.Kyle

Share this post


Link to post
Share on other sites

KyleWe at ADE do have a very active support forum at Fsdeveloper dot com that can help with all your questions in a very timely manner.Sometimes a post on other forums may take a full day to answer if we do not see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim, let me explain why i asked here and not at FS Developer. i am registered there but every time i try to post a question there it tells me i am not authorized. i tried to e-mail them about it and never got a response so i was stuck.the important thing is ADE is up and running for me again and so i can get back to work on a new airport, just not sure which one yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites