Jump to content

Smokie

Members
  • Content Count

    29
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    janjacobs66

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Johannesburg, South Africa

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    IVAO
  • Virtual Airlines
    Yes
  1. Hi All getting frustrated and dont seem to find a solution. I run 4 screens from 2 display cards and have arranged them 3 at the bottom in n row for a wide view in x-plane the top (4th) screen is my main Windows screen and used for other non x-plane goodies when I click on plugins and select ANYTHING, it pops up on screen no2 ( in the middle - bottom ) and also my "main" x-plane screen where I find the menus and from where it starts up initially BUT the windows is not "active" i.e. can not click any button on it, neither close it again (default x-plane map as an e.g. is ok, as it pops up on screen no 1 - bottom left if I disable the 1st & 3rd screen and run X-plane on a singe monitor, no problem I was hoping one can somewhere in a x-plane config file set n default display for pop ups ... any bright ideas ? Jan
  2. Hi all, I see not more movement on this chat. I have the latest xplane on steam, face the same dilemma when running 3 screens e.g. opening anything from the plugin menu is not active/clickable they pop up on my no 2 screen and its also the main front facing display of my xplane i have 4 screens, 3 in a row at the bottom, numbered according to Windows 2/3/4 and the main / no1 screen for windows ( not used in xplane) sits on top of screen no 2 the reason I made the top one the main screen is because every windows pop up or notice displays there. out of xplane view any new news on this issue?
  3. I followed this advice, works like a charm https://www.reddit.com/r/flightsim/comments/6p0sfe/how_can_i_save_ortho4xp_tiles_in_an_external_drive/
  4. Eish ! something went pear shaped .. was working 100% one day, no go, the enable/activate accufeel is black, one can enable everything, but when going back, all off again not sure if anything added afterwards caused it ? this I see now below the accufeel entry any ideas ? <Launch.Addon> <Name>A2A Feel</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>Modules\A2A_Feel.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>AccuFeelMenu</Name> <Disabled>False</Disabled> <ManualLoad>False</ManualLoad> <Path>Modules\AccuFeelMenu.dll</Path> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>PMDG Interface</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>PMDG\DLLs\PMDG_Interface.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>RAASPRO</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>.\RAASPRO\RAASPRO.dll</Path> <DllStartName>module_init</DllStartName> <DllStopName>module_deinit</DllStopName> </Launch.Addon> <Launch.Addon> <Name>as_connect</Name> <Disabled>False</Disabled> <Path>as_srv\as_btstrp.dll</Path> </Launch.Addon> </SimBase.Document>
  5. and the other 3rd party and/or customs airports where do they fit in ? mine is on top, above orbx libs is that correct?
  6. exactly ! the version of PMDG 747 that was installed that gave me the trouble, was and old FSX version the P3D version doesn't have a 2D panel
  7. Thanks for all the input guys ! Its now sorted I downloaded a fresh copy, used IE and not chrome, as I remembered I had an issue with iFly AC using chrome to download Removed the AC with Revo, installed fresh copy, all OK now ... but now I don't have a 2D cockpit anymore ... ??? so after some investigation, I realised I previously installed the older version under P3D ... red face all around
  8. somehow its seems to be linked to the MAG variation in this pic AC pointing 190, the waypoint selected is at 190deg but the HDG bug shows 173deg, very close to the MAG VAR at that point. I tested at different airports, always closely link up with the variation http://www.mediafire.com/view/6a6nl5mhjlbbcda/Capture.JPG
  9. been there, done that but if it was due to that, surely it would effect "everything" not just one AC from PMDG ?
  10. yes, have seen those posts not the same issue, im not x miles off track I'mm 20-30 deg in the wrong direction LOL Question: does the F1 reg repair tool work for P3D V3 ?
  11. yes, I use navigraph updates but its been since cycle 1612 ( when i build up the new rig) every update since then - all have same issue im now standing at an airport, on the RWY, RWY HDG is 10deg MAG I picked a point <300nm away at exactly 10deg mag entered it into the fms, the magenta line points to 351deg !! and the track is confirmed by PFPX and (yes) FSTramp ( its back in for now )
  12. thanks Walter, I try again, because I have been looking all over before I posted here, was told to ask here as this is the "official" PMDG forum
  13. just did, FSTramp removed, no change its a brand new installation, bought a new PC so I started from scratch win10-64, p3d v3, complete ftx/orbx & Active sky 16 (accufeel & FSTramp - now removed ) previously I used FSX-Steam with previous gen 747, worked like a dream
  14. Hi Down, Thanks for the input, but im sceptical ... I doubt if its my ability, as I've been flying pmdg 747 from fs9 days, only the 747 & 777 does it in P3D v3, none of the other PMDG A/C has the issue I omitted a lot for the purpose of this exercise , v speeds etc even so, flying "manual" gives exactly the same results in terms of AC position and heading ( from takeoff, the AC shows left of actual position) but as shown, AP is on, LNAV & VNAV is on fact remains, the AC is shown in a position and direction on the PFD, that is incorrect ( the FMS info in the screen shots, shows gsp positions, and that can be verified with the SHIF-Z info on top of the screen ) the moving map (FSTramp) is on the screen shots as well to show AC real position & orientation
×
×
  • Create New...